Perşembe, Nisan 12, 2007

..even when you're down and out..


"...sana da olur mu? sabahları en tuhaf şeyleri düşünürüm ben. geriye kaç sabah kaldığını mesela. bir aceleyle yaşamak ister insan böyle olunca. binlerce şeye aynı anda başlamak istersin."

6 yorum:

Adsız dedi ki...

sabahlar geç başlar benim için.. bu yüzden ben hep sabahları birşeyleri yapmaya geç kalırım. okula gidiceksem derse, biriyle buluşacaksam buluşmaya.. bilirsin;) o kısacık zamana sadece 1 kahve ve sigara sığdırabiliyorum.. e haliyle düşünceler geceye kalıyor.

nerelerdesin?????

istanbulda seni kırmızı topuklu ayakkabıyla karşılamayan ne olsun..
subsub

Adsız dedi ki...

bir de 22si pazar les sınavım var(mış)..ah sorumsuzluk ooofffff oof erken dönmek zorunda kalıcam(msn ağlayan smiley koyuyorum buraya) 23 nisan falan kutlardık balonlar çalıp.. şeytan diyo.... demesin

sub-unit

nina dedi ki...

kırmızı topuklu ayakkabılar peki karşısında eskımış pabuçların yanında bir çift hayalkırıklığı görmek isterlermi?yoksa kendi cazibelerinden ötürlü kibirlenirlermi?:P

Adsız dedi ki...

kibirlenirler.. Nİ HA HA HAAAAA
(bu comment gece ayınca kendi kendini editleyecektir..)

Bulut Yagmurcocuk dedi ki...

Olur tabi. Sonra koşa koşa sokağa çıkarsın, sokak orada yoktur. İçeri geri dönersin, içerisi dışarıdadır. Hiç bir yere gitmez kendi başına kalırsın. Başının aklı karışır, şaşkın şaşkın etrafa bakarsın ve eğer iyi bir günse, gülümser hiç bir şey olmamaış gibi insanların arasına karışırsın. Senden başka kimse dünyanın tepeteklak olduğunu bilmez bu da senin sırrın olur, hatırlar hatırlar gülersin.

nina dedi ki...

aslinda dünya zaten tepetaklakmiş..herkes bu sirri kendinin edinmiş,benimsemiş,benden saklamiş..belki de bu nedenleymiş sabahlar1 sorgulamam..belki de..